T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KOCAELİ / GEBZE - Farabi İlkokulu

TOLGA KÖK - OKUL MÜDÜRÜ

Tolga KÖK, 1991 yılında Konya ilinin Selçuklu ilçesinde dünyaya geldi. İlkokulu Selçuklu Hakim Ömer Onsun İlköğretim Okulunda, Ortaokulu Selçuklu Ahmet Acar İlköğretim Okulunda tamamlayan Tolga KÖK, 2005 yılında girdiği Selçuklu Cumhuriyet Anadolu Lisesini 2009 yılında tamamladı. Aynı yıl başladığı Konya Necmeddin Erbakan Üniveristesi Meram Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretimi Ana Bilim Dalı Türkçe Öğretmenliği Bölümünden 2013 yılında mezun oldu.

 

2013 yılında Kocaeli Gebze Farabi İlkokulu ve Ortaokuluna Türkçe öğretmeni olarak atanan  okul müdürümüz 3 yıl burada görev yaptıktan sonra Gebze Mimar Sinan Ortaokuluna müdür yardımcısı olarak atanmıştır. 2022 yılında göreve başladığı Gebze Farabi İlkokulu ve Ortaokuluna okul müdürü olarak atanmış ve halen burada okulumuzda görev yapmaktadır. 

 

Okul Müdürümüz ayrıca 2023 yılında Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi Teftiş ve Planlaması bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görevler almaktadır.

 

Müdürümüz evli ve iki kız çocuk babasıdır.