KOCAELİ / GEBZE - Farabi İlkokulu

May

Geleneksel çocuk oyunları kapsamında Gebze Mutlukent İlkokulu spor salonunda yapılan tombik yarışmasında okulumuz Mutlukent  İlkokulu ile yaptığı müsabakayı 3-0 alarak bir üst tura çıktı. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyor öğretmenlerimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz

May

Geleneksel çocuk oyunları kapsamında   Gebze Mutlutkent İlkokulu spor salonunda yapılan mendil kapmaca yarışmasında okulumuz  Kirazpınar İlkokulu ile yaptığı müsabakayı kazanarak bir üst tura çıktı ,öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

May

Geleneksel çocuk oyunları kapsamında Gebze Mutlukent İlkokulu spor salonunda yapılan tombik yarışmasında okulumuz Şehit İlker Ağçay İlkokulu ile karşılaştı.Müsabakayı kazanan okulu ve mücadele eden öğrencilerimizi kutluyor öğretmenlerimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

May

Geleneksel çocuk oyunları kapsamında Gebze Mutlukent İlkokulu spor salonunda yapılan tombik yarışmasında okulumuz Kroman Çelik İlkokulu ile karşılaştı.Müsabakayı kazanan okulu ve mücadele eden öğrencilerimizi kutluyor öğretmenlerimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

May

Geleneksel çocuk oyunları kapsamında  7 Mayıs tarihinde Gebze Mutlutkent İlkokulu spor salonunda yapılan mendil kapmaca yarışmasında okulumuz ,Beylikbağı İlkokulu ile yaptığı müsabakayı kazandı.Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimi tebrik ediyoruz.

May

Okulumuzda bahar etkikinlikleri kapsamında yapılan geleneksel çocuk oyunlarından tombik oyununda 1.olan 4B sınıfı öğrencilerine,mendil kapmaca yarışmasında 1.olan 3A sınıfı öğrencilerine, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili şiir yarışmasında dereceye giren  3B sınıfından ;Eflin YILMAZ,Muhammet GÜLBAY ile 4C sınıfından Kübra DİREK 'e Okul Müdürü Tolga KÖK tarafından kupa ve hediyeler verildi.

May

24 Nisan tarihinde öğrencilerimize genel ilk yardım bilgileri konularında seminer düzenlendi.

May

Okulumuzda sosyal faaliyet kapsamında ,velilerimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla kermes etkinliği düzenlendi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan çeşitli etkinlikler ile çoşkuyla kutlandı.

Nis

Okulumuzda geleneksel çocuk oyunları bahar etkinlikleri kapsamında 4A ve 4C sınıfları arasında tombik oyunu yarışması yapıldı.

Nis

Okulumuzda geleneksel çocuk oyunları etkinlikleri kapsamında ;3.sınıflar arasında yapılacaık olan  mendil kapmaca yarışması 3A ve 3B sınıfları arasında yapılan yarışma ile başladı.

Mrt

1.Sınıf öğrencilerimiz öğretmenleri;İlyas KARABULUT,Murat AKGÜL  ve Merve ARAS gözetiminde ,19 Mart Salı günü Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezindeki tiyatro gösterisine katıldılar.